Какъв уеб сайт ми е нужен?

Изграждането на уеб сайт трябва да бъде строго съобразено с дейността на фирмата. Ето някои от най-разпространените видове уеб сайтове:

Информационен уеб сайт (Сайт визитка) – Това е сайт посветен на целите свързани с предоставянето на информация. Информационните уеб сайтове могат да съдържат телевизионни ръководства, справочни материали, спортни новини, борсови данни и др.За този тип уеб сайт е важен не само дизайнът, колкото добрата оптимизация, която да Ви гарантира по стартови позиции в търсачките и по-бързо и успешно намиране от потребителите.

Онлайн магазин – Този вид сайт Ви дава възможност да печелите пари чрез интернет. Този тип сайтове са предпочитани, поради удобството да се пазарува и заплаща онлайн. В онлайн магазинът може да представите Вашите продукти, които да бъдат достъпни за потребители от цял свят.

Бизнес/Корпоративен уеб сайт – Корпоративният уеб сайт е информационен уеб сайт, управляван от даден бизнес или частно предприятие. В случай, че имате фирма и искате тя да бъде популярна и в интернет пространството, то този вид уеб сайт е най-подходящ за Вас.

Блог – Блогът е уеб сайт изграден под формата на фирмен или личен дневник. В него информацията трябва да бъде лесно достъпна и представена като снимки, видео, текстов материал.

Публикувано в Уеб Дизайн - Пловдив с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар